Пропускане към основното съдържание

И Стоичков не искал да води ЦСКА

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков е отклонил предложение да поеме столичния гранд ЦСКАтази пролет, съобщава вестник "Стандарт".
Офертата била отправена към него по времето, когато все още беше треньор на клуба от ЮАР - Мамелъди Съндаунс. Според изданието собствениците на ЦСКА - Димитър Борисов и Иво Иванов ще се срещнат с Камата в близките дни, когато Стoичков ще идва до България.
Откакто румънецът Йоан Андоне напусна треньорския пост в ЦСКА, в медийното пространство постоянно се появяват слухове за различни негови заместници, въпреки, че отборът си има наставник в лицето наАдалберт Зафиров.
Вчера в сръбската преса се появиха твърдения, че босовете на "армейците" са канили бившия старши треньор на Цървена звезда - Владимир Петрович, да поеме отбора. Според "Стандарт" обаче тази информация не отговаря на истината и Зафиров ще остане начело на "червените" до края на сезона.
Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще си върне преотстъпения в Миньор Перник -Димитър Илиев през лятото, пише агенция "Блиц", позовавайки се на информация от "Меридиан Мач".
Нападателят дойде на стадион "Българска Армия" през зимата, но не се хареса на тогавашния треньор - Йоан Андоне и бе пратен в състава на "чуковете". Илиев се представя много добре с екипа на тима от Перник и бе автор на попадението в скандалния двубой с Левски, завършил при резултат 3:1 за "сините".
Настоящият наставник на "армейците", Адалберт Зафиров, пък е недоволен от факта, че толкова качествен нападател е бил освободен от отбора. Може би в това решение на румънския специалист се крият трудностите на ЦСКА при отбелязването на гол от началото на пролетния полусезон, отбелязва агенцията.

Източник vesti.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.