Пропускане към основното съдържание

Истината в "Биг брадър фемили"

Съквартирантите ще отговарят за семейните си отношения и възпитанието на децата си пред детектор на лъжата

Кристиана Леоманни (л) и двойката с тайна мисия - Ванеса и Цветелин Цветанови

Пред детектор на лъжата ще се изправят всички участници в "Биг брадър фемили" (BigBrother.bg).
Ако семействата отговарят искрено, ще се спасяват от номинации и ще печелят пари. На подобен експеримент вече бяхме свидетели в третия сезон на предаването.
От 3 април в ефира на Нова телевизия (NovaTV.bg) тръгва шоуто "Биг брадър фемили - истината".
Всяка събота от 20 ч. водещият Витомир Саръиванов (познат от "Островът на изкушението" и "Цената на истината") ще разпитва съквартирантите за отношенията им, за отношенията с близките, за децата им и тяхното възпитание.
Ако дават искрени и съвпадащи отговори, те ще печелят суми от 1500 до 50 хил. лв. Във втори кръг могат да си извоюват и имунитет от номинация.
Ако някой от двамата не каже истината, той отпада, а партньорът му остава в играта, но играе за половината на определените суми.
Публика в студиото ще бъдат роднини на съквартирантите. Те също могат да се включат в играта - като задействат паник бутон, който дава право на участника да не отговаря на поставения въпрос, ако той е твърде неудобен или шокиращ.

На живо с майки и свекърви

За разгрявка Биг Брадър е подготвил изненада на Елеонора и Давид. Майката на рецепциониста от Велинград ще влезе в Къщата с малката им дъщеричка. Тя е решена на всичко, за да спаси своя син от болезнената зависимост, която той изпитва към 19-годишната танцьорка.
Последната й надежда е да разкаже пред съквартирантите тяхната история, за да чуе Давид мнението им и да се вразуми. В студиото пък майките на участниците с тайна мисия ще коментират отношенията на своите деца.
Така един сапунен сериал ще се конкурира с друг - "Листопад" по Би Ти Ви, интересът към който "Биг брадър фемили" не успява да надмине в първата си седмица, както сочи справката за рейтингите от TV Plan/TNS.

Мисиите в Къщата се редят една след друга

Вече четвърти ден съквартирантите са "оковани" по двойки и на Ива и Цветелин това определено създава дискомфорт. Новата мисия, която Биг брадър постави, се превърна в поредното предизвикателство пред техните "семейни" отношения.
Изискването на "Дълга целувка за лека нощ" беше съпрузите да се целуват романтично и без да спират, докато звучи тяхната песен. Залогът при провал е процент от месечните им възнаграждения.
Задачата определено притесни Ива и Цветелин и с риск да загубят парите си, те стигнаха до абсурдни обяснения, за да не се целунат - от срам до сериозна болест.
Това обаче пося съмнението у останалите съквартиранти дали те наистина са двойка.

Източник vesti.bg

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.