Пропускане към основното съдържание

Борисов: Нас никога не ни хвалят, напротив

Премиерът бил готов да говори с всеки недоволен гражданин

Борисов: ГЕРБ е единствената партия, която няма медии
Нас никога не ни хвалят, напротив. Там, където сме най-добри, всички медии казва ”хайде да не говорим за това”, оплака се премиерът Бойко Борисов пред БНТ. По негови думи ГЕРБ е единствената партия, която няма медии.


Борисов даде пример с ”Атака”, които ”бедни, бедни, ама имат вестник и телевизия”. Той продължи НФСБ на Валери Симеонов, които имат телевизия СКАТ и обърна най-голямо внимание на ДПС. Според премиера по време на управлението на тройната коалиция пожизненият председател на ДПС Ахмед Доган е окрупнил медиите.

Премиерът категорично отрече, че е медиен любимец и обясни, че срещи него и правителството постоянно върви очерняща кампания.

Според Борисов нямало и социолози и политолози, които защитават кабинета, а само такива, които го критикуват.

”Само един имаше – Румяна Бъчварова, но тя вече не е, защото сега оглавява кабинета ми”, заяви Борисов.

Той допълни, че е готов да разговаря с всеки български гражданин, който е недоволен и да му обясни какви са проблемите. По думите на премиера всички хора виждат какво е направило това правителство и даде като пример любимите си инфраструктурни проекти – метрото, магистралите, Южната дъга на Околовръстното в София.

Премиерът не пропусна да нападне остро и политическите си опоненти, като този път обаче център на критиката му не беше левицата, а ДПС. Според Борисов референдумът показал, че партията на Доган вече не може да мобилизира електората си като преди.

Министър-председателят допълни, че критиките на лидерът на БСП Сергей Станишев и на другите членове на предишния кабинет, както ни на представителите на ДПС, могат да бъдат само комплимент за него.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.