Пропускане към основното съдържание

Глас народен – вот на доверие към кабинета

Доволен съм, че с победата днес имаме правото да продължим да управляваме. Това каза премиерът Бойко Борисов на влизане в НДК след края на изборния ден.


"Този вот на хората е всъщност вот на доверие към правителството", категоричен беше Борисов.

"Това правителство работи в най-тежкото време в Европа, държавите фалират, а ние успяваме да пазим много добра финансова дисциплина, да усвояваме еврофондове, да строим магистрали, зали, детски градини, музеи ако щете", изреди премиерът.

Утре слагаме на масата бюджета за следващата година", отсече Борисов.

"Властта не е самоцелна, тя бързо се взима, бързо пада. Народът не прощава нито на главозамаялите се, нито на самохвалците", коментира още Борисов.

"Още сутринта събирам всички министри, за да ги приземя, че предстоят огромни усилия и работа", закани се премиерът.

"Всички партии имаха на всяко кьоше плакати, билбордове, милиони изхарчиха, ние семпло изкарахме цялата кампания", похвали се Борисов. Според него обвиненията, че ГЕРБ е купила изборите с 50 милиона, са пълни измишльотини.

По думите на Борисов е неочаквано слабото представяне на Синята коалиция и "Атака". "Надявам се и с Мартин Димитров, и с Иван Костов да седнем и да се разберем как бихме могли да работим в полза на държавата", каза още Борисов.

"Социалистите са царе на подривната дейност, конспирациите, задкулисните игри. Ще започнат пазарлъци с тези, които имат по едно процентче, за да съберат някакво цяло срещу нас", прогнозира Борисов.

"С радост бихме приели подкрепа от център-дясно на втория тур, защото тяхната визия съвпада с нашата за европейско развитие на България", заяви още премиерът.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.