Пропускане към основното съдържание

Ако Бойко не освободи Цецо, Цецо ще освободи Бойко!

БСП поиска отстраняването на ключови лица в МВР, за да бъде ефективна проверката по случая с изнесените в публичното пространство записи от специални разузнавателни средства на разговори на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов.
Престъпление е непредоставянето и филтрирането на информация от специални разузнавателни средства до службата заявител, в това число и прокуратурата, каза депутатът от левицата и бивш вътрешен министър Румен Петков.
Той е категоричен, че е извършено престъпление от МВР. Според него МВР е предоставило прекалено малко на брой справки в прокуратурата по случая с разговорите между премиера Бойко Борисов и шефа на агенция "Митници" Ваньо Танов.
Така на практика информацията е била филтрирана, преди да бъде предоставена на прокуратурата.
"Непредоставянето на тази информация на прокуратурата е престъпление по служба. Какво да разследва наблюдаващият прокурор, след като справките, които му се изпращат са от този сорт - мъжки глас от телефонен номер еди кой си говори по служба с В.Т., а ние всъщност се разправяме за Мишо", коментира Румен Петков.

Ако искаме проверката по случая да е ефективна, трябва да има отстранени лица, посочи той.
"Ако Бойко не освободи Цецо, Цецо ще освободи Бойко", категоричен е Румен Петков.
По думите му, пазейки Цветанов, в един момент премиерът няма да има избор поради реакцията на обществото и на европейските партньори. 


Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност