Пропускане към основното съдържание

Жена в тежко състояние след падане на релсите на метрото

48-годишна жена е била блъсната под метровлак на метростанция „Люлин” в София
48-годишна жена е била блъсната под метровлак на метростанция „Люлин” в София, съобщи директорът на СДВР Валери Йорданов за ”Фокус”.


Машинистът е успял да спре, но жената е пострадала тежко от удара. Във връзка с инцидента на място е задържан 32-годишен мъж, който се разпитва.

Той се е намирал в близост до пострадалата. „Тепърва ще се изяснява дали той я е блъснал, дали между тях е възникнал спор”, каза старши комисар Валери Йорданов.

Той поясни, че към момента няма данни дали двамата са се познавали. На място се разпитват свидетели. Ще бъдат иззети записи от камерите на метростанцията.

Пострадалата жена е откарана в „Пирогов” в тежко състояние и с опасност за живота.

Първоначално от пресцентъра на МВР съобщиха, че пострадало при инцидента е момиче.

По данни на директорът на столичния "Метрополитен" Стоян Братоев, цитиран от БТА, мъж е блъснал спътницата си след скандал.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.