Пропускане към основното съдържание

Втори удар - въоръжени обраха хипермаркет в София

Втори въоръжен грабеж за ден. Хипермаркет беше обран в столичния квартал „Лагера”
Втори въоръжен грабеж за ден. Хипермаркет беше обран в столичния квартал „Лагера”, съобщи bTV.


Двама въоръжени и маскирани мъже нахлули в магазина около 20:30 часа тази вечер. По това време в магазина е имало само една клиентка и една касиерка.

 Нападателите бутнали касиерката на земята и присвоили оборота. По първоначална информация откраднати са 3 хил. лева.
При сблъсъка с обирджиите жената е получила нараняване на гръбнака. Екип на Спешна помощ преглежда касиерката.Полицията преглежда видеозаписите от охранителните камери на магазина.

Тази сутрин двама маскирани мъже с пистолети нахлуха и заплашиха касиерката на обменно бюро в Студентски град.От бюрото са откраднати 20 хил. лева.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.