Пропускане към основното съдържание

Поредният напуснал къщата на ВИП Брадър - Юлиан Константинов

Поредният напуснал къщата на ВИП Брадър - Юлиан Константинов
Оперният певец Юлиан Константинов напусна къщата на ВИП Брадър, като за първи път вотът на публиката бе негативен.


Той събра най-много гласове и остави плеймейтката Златка и синоптичката Никол сред съквартирантите.

Гласовитият капитан в телевизионната игра „Аз обичам България” завеща парите от наградата си на певицата Люси Дяковска, но се закани на своя най-голям враг Къци Вапцаров.

В студиото Константинов обяви, че е дал инструкции на своите хора как да действат в Къщата и подкани Вапцаров да ходи да си ляга, за да види какво ще му се случи.

Оперният певец бе изгонен, въпреки че се справи блестящо с ролята си на режисьор в сериала „Възможна любов”, който трябваше да пародира латиноамериканска сапунка. От него недоволен бе единствено Къци, който успя да спечели зрителите на своя страна с ролята си на жертва.

Константинов определи за следващи капитани в играта за оцеляване Къци и Орлин, с надеждата първият да отиде на елиминации.

След напускането на певеца Любен Дилов-син влезе в хасиендата в Нови хан като специален гост, каквито вече са и сестрите Вяра, Надежда и Любов. Той бе посрещнат доста радушно от съквартирантите за разлика от тризначките преди дни.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.