Пропускане към основното съдържание

Дъщеря ви е предател и крадец, сви от "Атака" 17 бона!

"С настоящето писмо ви уведомяваме, че вашата дъщеря е предател и крадец. С действията си Калина Крумова най-безцеремонно е присвоила държавни пари, пари от републиканския бюджет, чието предназначение, според конституцията и Закона за политическите партии, е да подпомагат дейността на законово представените парламентарни партии".

Това се чете в писмо, изпратено до майката на депутата Калина Крумова, подписано от трима членове на контролния сбор на "Атака" - Адриан Асенов, Димитър Димов и Гален Монев.

В писмото се твърди, че напусналата парламентарната група на Волен Сидеров народна представителка е "откраднала 17 хиляди лева от джоба на българския данъкоплатец, за да ги ползва за лични нужди".

"Поведението на предател и завършен крадец, което демонстрира дъщеря Ви опетнява и вашето име. Имаме задължението да Ви уведомим, че Калина Крумова ще отговаря пред Националната агенция по приходите, Сметната палата и прокуратурата в България за присвояване на държавни пари", завършва писмото на тримата атакисти.

"Това е психически тормоз върху членове на семейството ми. Жалко и срамно е и не мога да намеря други думи", обяви самата депутатка в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България".

Тя се закани, че ще съди тримата бивши нейни съпартийци.

"Щях да се смея, ако хората, които го правят, бяха известни. Писмото обаче е от трима души, които за обществеността са напълно непознати. Нито те познават майка ми, нито майка ми познава тях.

Ще ги поканя на гости в съдебната зала, за да се запознаят с майка ми. Аз ще съдя хората, които са подписали това писмо", закани се Калина Крумова.

Тя бе категорична, че не взима никакви пари от ГЕРБ и не храни лоши чувства към лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.