Пропускане към основното съдържание

Невърнати пари – мотивът за убийството на момчето на 12 г.?

Полицията проверява версията, че в основата на убийството на 12-годишното дете стои невърната сума пари, която то дължало на 16-годишния тийнейджър, заподозрян за извършител на престъплението.
"Проверява се дали това не е защитна версия на задържания младеж", коментира пред БНР директорът на Столичната полиция Валери Йорданов.
При разпита той обявил, че между тях е възникнал спор. Убитото момче е извадило нож и при боричкането задържаният го е намушкал, след което е тръгнал да бяга.
Задържаният 16-годишен има криминална регистрация в полицията за кражба.
12-годишното дете бе убито вчера следобед на бул. "Ботевградско шосе" до обръщалото на трамвай №22.
Това е вторият тежък криминален случай от началото на седмицата. В понеделник 21-годишен младеж простреля друг младеж и опита да се самоубие на кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев" в столицата.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.