Пропускане към основното съдържание

Октай към ДПС: Нито НСО, нито НЛО ще ви спаси от народния гняв!

Енимехмедов прописа отново, иска Доган и "пиявиците" около него да се оттеглят

Енимехмедов прописа отново, иска Доган и "пиявиците" около него да се оттеглят
Октай Енимехмедов, който изскочи с пистолет срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган в НДК на 19 януари, е написал второ писмо от столичния арест, в който се намира вече близо 2 месеца. То е с дата 2 април.


Писмото на Октай е публикувано във в. „24 часа“ и е озаглавено с цитат на Левски “За чиста и свята република”. Хартията е оцветена като трибагреник.

“Нека лидерът на ДПС Ахмед Доган и пиявиците около него, които са част от неговото тяло, приемат случилото се в НДК като предупреждение и възможност, която им се предоставя в днешните демократични времена”, започва писмото си Октай.

По-нататък 27-годишният Енимехмедов съветва Доган и приближените му да се оттеглят невредими от политическата сцена, като преди това се извинят на избирателите си за извършените престъпления и предателства.

“В противен случай нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да ви предпази от народния гняв”, пише Октай.

"Това ви казвам Аз, Октай Енимехмедов, който съм част от този народ и винаги ще бъда в полза на развитието и утвърждаването на справедливостта в страната", завършва писмото си Октай.

Октай Енимехмедов е в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража".

Вчера прокуратурата му повдигна обвинение за опит за убийство на Ахмед Доган. Досега Енимехмедов беше разследван за хулиганство и за закана за убийство. Анализът на всички доказателства, събрани по делото, обаче сочи, че е извършен опит за убийство, категорични са от държавното обвинение.
Само преди три дни стана известно, че Инициативен комитет в Бургас издига Енимехмедов за независим депутат.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.