Пропускане към основното съдържание

Не съм луд, нито фашист! Не съм с ДПС, кълне се Сидеров

Зарича се, че ще извади наяве "рекета" на Борисов и Цветанов

Не съм луд, нито фашист! Не съм с ДПС, кълне се Сидеров
ДПС вече не е инструментът на Анкара у нас, твърди Волен Сидеров, който преди седмица с гласа си осигури кворум, необходим за избора на кабинета "Орешарски", но гласува "против" в пленарната зала.


Лидерът на националистите в българския парламент смята, че предходното правителство на ГЕРБ е било "туркофилско" и "прегърнато с Ердоган".

По думите му бившият депутат от ДПС Касим Дал, някога дясната ръка на Ахмед Доган, е "пряк продукт на турските служби и ислямизма... но не успяха да го вкарат в парламента".

"Борисов също заложи на Касим Дал и го тикаше по всякакъв начин", отбеляза пред Нова телевизия лидерът на "Атака".

"След обвиненията, че съм луд, психопат, екстремист, фашист, сега ме обвиняват, че се прегръщам с ДПС", отбеляза той и категорично отрече тези внушения.

Точно в това обаче го обвиняват от РЗС на Яне Янев и Националния фронт за спасение на България на Валери Симеонов, които организираха антиправителствен протест в столицата в неделя.

Според Сидеров участниците в акцията са нарушили закона с маршрута на протестното си шествие в София, а кметът Йорданка Фандъкова си е затворила очите.

"Тези две партийки, чиито лидери трябваше да подадат оставка, защото не влязоха в парламента, днес ги вика Борисов", настоя той.

Волен Сидеров се зарече, че ще направи всичко възможно истината за управлението на ГЕРБ да излезе наяве.

"Цветанов и Борисов така опорочиха властта, че ще е необходимо да се разнищи техният рекет, това как унищожиха българския бизнес, социалната сфера", добави той.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.