Пропускане към основното съдържание

Лидерът на ”Атака” атакува ЧЕЗ заради спрян ток

От дружеството отричат да е имало проблем

Лидерът на ”Атака” атакува ЧЕЗ заради спрян ток
Лидерът на ”Атака” Волен Сидеров и депутати от партията влязоха в централата на ЧЕЗ заради спрян ток, съобщиха от пресцентъра на партията за Dnes.bg.


Дотам се стигнало, след като малко след 16.30 часа спряло електрозахранването в сградата, където се помещават телевизията и вестникът на партията. Те се намират в зданието на Софийската градска библиотека на площад „Славейков”.

Националистите звъннали и в централата на ”Атака”, която се помещава в сградата на операта на ул. ”Врабча” №1, откъдето им обяснили, че и там нямат ток.

Пред Dnes.bg от телефонната централа на ЧЕЗ съобщиха, че нямат сигнал електрозахранването в тези райони не е спирало и бяха категорични, че не са получавали обаждания за аварии.

Според представители на ”Атака” обаче националистите звънели многократно, накрая се свързали, но операторът не успял да им даде информация. Така Волен Сидеров решил да изиска на място данни от централата на ЧЕЗ заедно с екип на телевизията и други депутати.

Сидеров влязъл във фоайето, където настоял представител на ръководството да слезе да говори с него.

Това обаче не се случило, а при недоволните националисти слязъл само един служител, който поканил Сидеров да се качи при ръководството.

Лидерът на ”Атака” обаче отказал и продължил да настоява представител на фирмата да слезе при недоволните националисти. В крайна сметка Сидеров и останалите си тръгнали от сградата, без да се срещнат с никого.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.