Пропускане към основното съдържание

Катастрофата на “Тракия” - заради изпреварване през аварийната

Изпреварване през аварийната лента и несъобразена скорост са причините за ужасяващата катастрофа на АМ “Тракия” вчера
Изпреварване през аварийната лента и несъобразена скорост са причините за ужасяващата катастрофа на АМ “Тракия” вчера, при която загинаха двама младежи, а други трима са в болница със сериозни наранявания, съобщават от ОД на МВР Пазарджик.


Петимата души, возели се в колата, са млади хора - между 16 и 20 години. И петимата са жители на столицата.

Водач на джипа BMW X5 е бил 20-годишният А.М. Движейки се с несъобразена скорост, той предприел изпреварване през аварийната лента, но изгубил контрол над возилото. BMW-то се блъснало най-напред в разделителната мантинела, а после се забило в носеща колона на надлеза между селата Динката и Щърково при 82 километър на магистралата. Автомобилът се е движел в посока София.

В резултат на сблъсъка на място издъхват 18-годишната С.Н. и 18-годишният Ф.З. Шофьорът на автомобила и 16-годишен младеж са в тежко състояние с опасност за живота. Те са настанени в МБАЛ - Пазарджик.

Най-стабилно засега е състояните на 19-годишно момиче с инициали Р.Ф. Тя е с фрактура на рамото и охлузвания.

На шофьора на возилото е взета кръвна проба за лабораторен анализ.

На мястото на местопроизшествието е извършен оглед, образувано е дознание.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.