Пропускане към основното съдържание

Николета била двойкаджийка


Бившата изгора на Ники Михайлов и Жоро Главата Николета Лозанова била двойкаджийка в училище – спомнят си учителите й от пловдивската гимназия „Константин Величков”.
Николетка повтаряла 10-и клас, защото завършила годината с цели 5 двойки. Явно още тогава интелектът не е бил от силните страни на одумвата сега пловдивчанка.

Последният скандал, който се завихри около нея, беше информацията за появата й на английски сайт за елитни проститутки. Николета решително отрече това твърдение, макар че в медиите се появиха нейни снимки на въпросния сайт.

Информацията, че Николета била двойкаджийка, не блести с оригиналност, затова ще припомним факта, че преди месец красавицата наля още 100 кубика силикон в гърдите си, с което повиши мощността си да пали пожари в сърцата на мъжете.

Източник kliuki.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.