Пропускане към основното съдържание

Деница Гаджева: Всичко е политически заговор!

Гаджева: Полицаят от Варна лъже, защото има медицинско от "болница на ГЕРБ"
Деница Гаджева
След като вчера лидерът на „Атака” Волен Сидеров категорични отрече да е удрял с юмрук полицай Костадин Костадинов, днес, в сутрешния блок на БНТ, депутатите от „Атака” Деница Гаджева и Миглена Александрова застъпиха същата теза като представиха свои доказателства в подкрепа на твърденията си.


Според Гаджева и Александрова Костадинов лъже, тъй като си е извадил медицинско удостоверение от болница, която се управлява от бившия депутат от ГЕРБ Красимир Петров. Гаджева размаха и снимка на Костадинов, която била заснета половин час след времето, когато се твърди, че е бил ударен от Сидеров. Тя не каза откъде е тази снимка нито как става ясно, че е направена 30 минути след удара. За сметка на това приятелката на Сидеров заяви, че от „Атака” са изчакали с доказателствата си една седмица, „за да се нагледат на сеира на медиите”.

Всичко е политически заговор, казаха в един глас Гаджева и Александрова. С половин уста те подкрепиха думите на Волен Сидеров, че ГЕРБ не иска разваляне на статуквото сега, защото не е ясно какво би станало при предсрочни избори.

Версията на Сидеров за случилото се в автобуса от самолета до аерогарата е, че Димитър Бахнев, стоейки до него в автобуса, го е нарекъл "простак, боклук" и му е казал, че ще го смачка. Тогава, според депутатите от парламентарната група на Атака, те са се приближи към Бахнев, искайки той да си даде личната карта. Сидеров е убеден, че полицаите е трябвало да му съдействат в ситуацията и да му кажат името на мъжа, за да може след това срещу него да бъде заведено дело за клевета. Вместо това Костадинов ударил Сидеров в диафрагмата и го блъснал, твърди лидерът на „Атака”.

Сидеров даде да се разбере, че вероятно през тази седмица ще е ясно дали ще се откаже от имунитета си.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.