Пропускане към основното съдържание

Мутафчиев: България изгуби много!

Председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев не скри мъката си по загубата на големия Велко Кънев.

"България изгуби много. Не само актьор, но и голям човек, който имаше уникално чувство за хумор и вечно положителен поглед към заобикалящия го свят. Въпреки всичко, той винаги бе усмихнат", заяви Мутафчиев.
Той призна, че именно Велков е бил човекът, който го е вдъхновил да се заеме с актьорската професия.
"Той ме омагьоса. Талантът му е огромен и ми е много трудно да говоря за него в минало време", допълни Мутафчиев пред bTV.

Източник actualno.com.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.