Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от декември 29, 2013

Преглед на печатните новини днес

Полюсни са оценките, които дават на страниците на "Сега", Любен Обретенов и Галя Горанова. "Протестът е обречен да продължи" на г-н Обретенов влиза в "спор" с "Протестът трябва да умре" на г-жа Горанова. "Все по-безпощадно ясно е, че протестите ще съпътстват настоящото правителство до последния ден от управлението му, независимо кога точно ще бъде той. А онези, които още на 14 юни 2013 г. (първия ден от протестите) твърдяха, че правителство, което е назначило човек като Делян Пеевски за шеф на ДАНС, трябва веднага да си подаде оставката, ще се окажат прави. Независимо че първоначално тяхното мнение изглеждаше твърде крайно" е тезата на г-н Обретенов.

Православната църква почита Свети Василий Велики

Имен ден имат Васил, Василка, Веселина... В началото на Новата година православната църква чества две събития. На 1 януари се отбелязва Обрезание Господне и се почита паметта на Свети Василий Велики.

Спецекип погва продажните магистрати, Връщат откуп от €157 000

Преглед на печата за днес „Труд" Спецекип погва продажните магистрати Главният прокурор Сотир Цацаров пуска спецекип от обвинители и агенти на ДАНС по следите на продажни магистрати. Това съобщи самият той в интервю за "Труд".