Пропускане към основното съдържание

Вече няма приятели, спи в соц и кучето му е лигаво

Бойко Борисов останал без приятели, без личен живот, живее в соц и кучето му е лигаво, става ясно от новото откровено интервю на премиера за „24 часа”. 

В дома си в Банкя не може да живее, че няма място за охраната, затова се жертва да спи в резиденцията в Бояна, където е „гадно, защото там всичко е дълбок соц”. 

Вече няма личен живот, няма кой да му е приятел: „За съжаление е така. Кой да ми е приятел. Ако е някакъв нормален човек, който да има бизнес или е успял, дори да е в администрацията, каквото и да работи, той от утре не може да го прави, ако ми е приятел. Днес да кажа, че сте ми приятели, и от утре ще ви съсипят.”

Все пак си намира компания – ходи при рибарите. „По 4-5 часа ловим сафрид. И понеже в "Евксиноград" никога не са ги пускали да влизат, след това прибутваме тяхната лодка и влизаме в резиденцията. Ракия, риба, салата.” 

И покрай ракията и салатата „такива работи” му казват, че смени шефа на агенцията за рибарство.

Другите съветници са трактористите: „Например в събота, като тръгнах по магистрала "Тракия", където видях тракторист, пазач от Ямбол до Стралджа, навсякъде спирам и ги питам: Плащат ли ви, не ви ли плащат? Идват ли началници? Кой ви проверява? И те, хората, като си поговорим 5 минути, всичко ми казват.”

Това премиерът нарича „отлична социология”.

Има и други добри новини – вече става с един час по-късно, че в шест всички спят. 

И все пак е щастлив – когато види направената метростанция или детската градина и „ония мъничките пеят песни”.


 Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.