Пропускане към основното съдържание

По-хладен май - и с повече валежи

Тази година месец май ще ни донесе малко по-ниски температури от обичайните и малко повече валежи
Тази година месец май ще ни донесе малко по-ниски температури от обичайните и малко повече валежи, пише БГНЕС.

Началото на месеца ще започне с предимно облачно време, на места с валежи, но с топли температури между 19 и 23 градуса. След временното смущение на времето между 1 и 3 май, в дните от 4 до 8 май ще се радваме на топло и слънчево време, като температурите в този период ще бъдат летни - до 30 градуса.
Между 8 и 10 май ще се заоблачи, на места и ще превали, температурите слабо ще се понижат и ще бъдат до около 23 градуса. От 11 май ни очаква ново захлаждане, което ще понижи температурите с още няколко градуса и максималните ще бъдат около 19-20 градуса, ще има и валежи от дъжд, на места придружени и от гръмотевици. В периода 13-16 май ще има гръмотевични бури и температурите ще бъдат около 16 градуса, като захлаждането ще се задържи до празника на буквите - 24 май.


В периода от края на второто десетдневие и началото на третото десетдневие, дъждът и слънцето ще се редуват над страната, но температурите ще останат около 15-17 градуса. На 21, 22 и 23 май синоптиците прогнозират мощни гръмотевични бури. За празничния 24 май прогнозата е да има и слънце, но и превалявания, температурите в този ден ще бъдат около 17 градуса. От 25 май времето временно ще се стабилизира, температурите ще се повишат до 20 градуса, но ще има отново валежи от дъжд в края на месеца.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност