Пропускане към основното съдържание

Борисов предложи Румяна Бъчварова за нов вътрешен министър

Борисов предложи Румяна Бъчварова за нов вътрешен министър Премиерът Бойко Борисов изненадващо дойде в парламента, където предложи настоящия вицепремиер Румяна Бъчварова за нов вътрешен министър на мястото на подалия вчера оставка Веселин Вучков.  От парламентарната трибуна премиерътпоиска оставките на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и на шефа на ДАНС Владимир Писанчев. Като мотив министър-председателят посочи съмненията за зависимости.  Борисов разкритикува вчерашните събития и подадената оставка от Веселин Вучков. Стабилността в страната през тези няколко месеца е жизнено важна, подчерта той. С много голямо уважение съм се отнасял към опозицията и тези, които са ни подкрепяли, заяви премиерът. Когато имало баланс, в службите имало сигурност.  Оставката беше крайно изненадваща, сподели Борисов. Не било редно да се иска оставката на Владимир Писанчев преди обяда, който шефът на ДАНС давал в чест на шефа на ФБР. Още повече, че височайшият гост бил у нас по покана именно на Писанчев.  Беше голяма изненада, че точно вчера министър Вучков постъпи по този начин, заяви Бойко Борисов. Това еизключително некоректен акт към мен и правителството, заяви още премиерът и допълни, че 5 секунди му отнел да подпише оставката на Вучков. Нямало акцент от вчерашните срещи на премиера с гостите му, което го ядосало. "Няма свещени крави, имена, които могат да застрашават стабилността, какво значи името на Вучков, на Лазаров или Писанчев", коментира още премиерът.  Бойко Борисов критикува и политическите си партньори, които при важни гласувания ги нямало и създали усещането, че ДПС подкрепя кабинета. Ако било прието предложението на Михаил Миков за отмяна на плоския данък, той щял да си подаде оставка и да сложи край на кабинета Борисов 2. Отдавна щяхте да сте по родните си домове, обърна се той към депутатите, От къде на къде ми слагате това като брошка, попита той, визирайки подкрепата на ДПС.  Източник news.bg
Румяна Бъчварова
Премиерът Бойко Борисов изненадващо дойде в парламента, където предложи настоящия вицепремиер Румяна Бъчварова за нов вътрешен министър на мястото на подалия вчера оставка Веселин Вучков.

От парламентарната трибуна премиерътпоиска оставките на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и на шефа на ДАНС Владимир Писанчев. Като мотив министър-председателят посочи съмненията за зависимости.


Борисов разкритикува вчерашните събития и подадената оставка от Веселин Вучков. Стабилността в страната през тези няколко месеца е жизнено важна, подчерта той. С много голямо уважение съм се отнасял към опозицията и тези, които са ни подкрепяли, заяви премиерът. Когато имало баланс, в службите имало сигурност.

Оставката беше крайно изненадваща, сподели Борисов. Не било редно да се иска оставката на Владимир Писанчев преди обяда, който шефът на ДАНС давал в чест на шефа на ФБР. Още повече, че височайшият гост бил у нас по покана именно на Писанчев.

Беше голяма изненада, че точно вчера министър Вучков постъпи по този начин, заяви Бойко Борисов. Това еизключително некоректен акт към мен и правителството, заяви още премиерът и допълни, че 5 секунди му отнел да подпише оставката на Вучков. Нямало акцент от вчерашните срещи на премиера с гостите му, което го ядосало. "Няма свещени крави, имена, които могат да застрашават стабилността, какво значи името на Вучков, на Лазаров или Писанчев", коментира още премиерът.

Бойко Борисов критикува и политическите си партньори, които при важни гласувания ги нямало и създали усещането, че ДПС подкрепя кабинета. Ако било прието предложението на Михаил Миков за отмяна на плоския данък, той щял да си подаде оставка и да сложи край на кабинета Борисов 2. Отдавна щяхте да сте по родните си домове, обърна се той към депутатите, От къде на къде ми слагате това като брошка, попита той, визирайки подкрепата на ДПС.

Източник news.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност