Пропускане към основното съдържание

"Иновативен учител" от Microsoft за 2015 е Ангел Ангелов от Шумен

"Иновативен учител" от Microsoft за 2015 е Ангел Ангелов от Шумен
Учителят по информатика и информационни технологии Ангел Ангелов от СОУ „Сава Доброплодни“, гр. Шумен бе избрани от Microsoft като Microsoft Innovative Educator Expert (MIE Expert – иновативен учител) за 2015 г. Той беше номинирани заради постиженията му в използването на технологиите, чрез които да помага на учениците да учат и да постигнат повече. "Да бъдеш избран за Microsoft Innovative Educator Expert е невероятна чест", каза г-н Ангелов“. „И занапред ще продължа да търся иновативни методи и подходи да осигуря на учениците и студентите подходящи инструменти, необходими за успеха на работата им в новия свят“.


Всяка година Microsoft избира експерти по информационни технологии, които да бъдат част от една изключителна глобална общност, която проправя пътя за техните ученици и възпитаници, да споделят идеи, да опитват нови подходи и да се учат един от друг. Тази година Microsoft избра 800 лидери в иновативното обучение от над 100 държави по света, които познават технологиите и желаят да разширят своя обхват и своята дейност. Те ще обменят опит на среща през месец май 2015, която ще се проведе в централата наMicrosоft в град Сиатъл, щата Вашингтон.

"Експертите са вдъхновяващ пример за това как хората използват технологиите, за да се увеличи производителността на учениците и да се развият необходими за работното им място умения", заяви Антъни Салчито, вицепрезидент на Worldwide в сферата на образованието, Microsoft Corp. "С новаторското използване на мобилни и информационни технологии тези преподаватели трансформират учебната среда и доставят по-персонализирано обучение на учениците и студентите, като им позволяват да направят повече и да постигнат повече“, допълни той.

Експертите работят в тясно сътрудничество с Microsoft, за да въведат иновациите в областта на образованието, да изградят капацитет за използване на технологиите за подобряване на обучението на учениците и студентите. Срещата дава възможност да споделят своя опит в това как технологията подобрява преподаването и ученето. В допълнение, те наставляват други възпитатели и им помагат да се обучават в образователните технологии и продукти на Microsoft и неговите инструменти.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност