Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от ноември 10, 2013

Пълна мобилизация от страна на БСП и ГЕРБ

ДПС платило 70 хил. лв. за два влака БСП и ГЕРБ мобилизират симпатизанти от цялата страна в подкрепа на техните партийни митинги – единият в София, а другият – в Пловдив.

Срещу парична гаранция от 25 000 лв пуснаха Христо Бисеров

Наложена им е забрана да напускат страната Христо Бисеров и Ивайло Главинков вече са официални клиенти на прокуратурата, след като двамата получиха обвинение и бяха пуснати на свобода, но срещу парична гаранция. Бившият зам.-председател на парламента бе пуснат под парична гаранция от 25 000 лева, същите пари поиска обвинението, за да пусне и доведения му син.

Преглед на печата от страната

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че няма да предприема нищо по повод внесените сигнали от протестиращи за полицейско насилие. Той заяви, че служителите на МВР не са упражнили насилие спрямо протестиращите на 12 ноември, уточнява "Дума".

Прокуратурата издирва активи на Христо Бисеров

ДПС си избира зам.-шеф след Нова година Темида ще търси сметки на Христо Бисеров и семейството му в четири държави - Швейцария, Италия, Чехия и Македония, пише "Стандарт". Предстои прокуратурата да изпрати запитвания до властите в тези страни, за да сглоби по-добра картина за имането на ексдепутата.

Ново българче открито в цигански катун в Гърция

Гръцко издание твърди, че става въпрос за 4-годишно момиченце Ново дете от България е открито в ромски лагер в Гърция, съобщава гръцкият информационен сайт greekreporter.com, цитиран от БТА.

Новините от последния час

"Бившата ГДБОП е управлявана като черна дупка", казва в интервю за "Преса" Борислав Сарафов, заместник главен прокурор. Информационният поток е потъвал в Главна дирекция за борба с организираната престъпност, след което информацията, подавана към прокуратурата и другите компетентни институции, е филтрирана и селектирана по преценка на ръководството на тази служба.

Камери ще пазят автобуси, тролеи и трамваи в София

Столичната община проверява техническата готовност за зимата Камери ще пазят автобуси, тролеи и трамваи в София от вандали, пише „Монитор“. Възможността за поставяне на Биг брадър в купето е заложена в промените на наредбата за обществения градски транспорт, предложени от Зафир Зарков и Йордан Господинов – общински съветници от ГЕРБ. Проектът предстои да бъде обсъден от градския парламент.