Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от май 12, 2013

Кой влиза в бъдещия парламент

20 депутати са избрани от два района Централната избирателна комисия публикува имената на всички 240 депутати, които си спечелиха място в 42-рото НС. Това обаче все още не е окончателният състав на бъдещия парламент, тъй като 20 от депутатите са избрани от 2 избирателни района.

Борисов предлага кабинет без Цветанов

В партията твърдят, че бившият министър ще стане шеф на депутатите Бойко Борисов ще предложи на депутатите правителство на малцинството, от което е много вероятно да отсъства дясната му ръка Цветан Цветанов. Тази версия се завъртя вчера на жълтите павета, след като стана ясно, че нито един от възможните съюзи в парламента няма да има мнозинство от 121 гласа, пише „Стандарт“.

БСП стяга експертно-политически кабинет

Орешарски има списък от експерти, които държи да са министри Совалките за нов бъдещ кабинет между БСП, ДПС и "Атака" или "всички срещу ГЕРБ" все още не са започнали, уверяват от трите партийни централи. Но подкрепата за номинацията на БСП за премиер - Пламен Орешарски, расте, пише „Труд“.

Гласуваме за 42-ро Народно събрание

6 868 455 българи са включени в избирателните списъци В този час започва гласуването за предсрочните парламентарни избори у нас. 6 868 455 граждани са включени в избирателните списъци. Около 11 700 са изборните секции в страната и 227 в чужбина в 57 държави.