Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от юни 24, 2012

Гей ли си, питат депутатите, преди да влязат в парламента

Политиците да казват гейове ли са, преди да влязат в парламента, искат от "Атака". Противното би означавало, че крият ориентацията си и стават зависими.

ГОЛЕМИЯТ УЛОВ НА ДРЕБНИ ШАРАНИ

Защо лихварството и другите форми на финансови измами процъфтяват в България. Тази уродлива форма на масово ограбване Ни беше "сервирана" веднага след като и НИЕ станахме демократи. Много убедително ни обясниха наши и чужди, че след комунизма и у нас настъпи ерата на големите възможности за лично забогатяване без необходимост от образование, квалифициран труд и остарялото понятие "морал". Важното е да си по голям тарикат от другите баламурници.

Ексклузивно! Николета и Валери се ожениха тайно в Бора Бора

Звездното семейство Николета и Валери изненадаха фенове и приятели с новината, че по време на романтичното си пътешествие до Бора Бора са се оженили отново. Сватбената церемония следва местните традиции на полинезийския остров и е повече от приказна.

Газът поскъпва с 5%, с 3 на сто скача топлата вода в София

Председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев съобщи, че от първи юли природният газ поскъпва с 4,88%.

Добрев по спешност се върна в НС, бягал само от кучета

Не съм офейкал, излязох по коридора, вие как не ме видяхте! Това заяви енергийният министър Делян Добрев, който се завърна в парламента да отговаря на въпроси за шоковото поскъпване на тока с 13% вместо с 10% от първи юли, след като по-рано финтира чакащите го журналисти.

40° и отгоре през жежкия юли. Дъждове – не

Изключително горещ и без валежи се очертава да е идният месец. Според прогнозите на синоптиците юли ще дойде с високи температури - между 35 и 40 градуса, в отделни дни и по-високи.

Опозицията на нож за скока на тока. Добрев офейка

Цялата парламентарна опозиция настръхна срещу решението на ДКЕВР за поскъпване с 13% на цената на тока от 1 юли .

Токът скача с 13%, а не с 10 на сто от 1 юли

От 1 юли токът ще скочи с около 13 на сто, вместо обявените досега 10 на сто, съобщи от трибуната на парламента шефът на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев. Изненадващо той пожела да говори пред депутатите и изказването му беше предавано пряко по БНТ и БНР.

94 млн. лева и една банка изяли службицата на Трайков

"Четири месеца след рокадата в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма се разбра: Махнали са Трайков за 94 млн. лв., които не отишли в правилната банка", е водещата новина на "24 часа".

Обединяват военноморските бази в Бургас и Варна

Военноморските бази в Бургас и Варна ще бъдат обединени през декември тази година, обяви министърът на отбраната Аню Ангелов.

Днес да почерпят Петър, Павел, Полина, Петя, Камен

Църквата почита днес паметта на Светите Христови апостоли - Петър и Павел. Църковният празник е наричан от народа Петровден.

Костов не се страхува, ако ДСБ е аут от парламента

Иван Костов не изпитвал и грам страх, ако ръководената от него партия Демократи за силна България не влезе в следващото Народно събрание.

Еврото поддържа стабилност, въпреки проблемите в последно време

Според експерт от Управителния съвет на Европейската Централна Банка еврото поддържа добра форма, въпреки сътресенията в политически и икономически план, предава Reuters.

24-годишен в кома след побой в Студентски град

24-годишен мъж е в кома след сбиване пред заведение в Студентския град.

Бомба избухна пред офис на "Евророма" в Сандански

Бомба е избухнала в Сандански рано тази сутрин, съобщи МВР . При експлозията е пострадал тежко 59-годишен мъж, който е бил в района на взрива.

Направихме така, че да не ни е срам от нищо, хвали се Борисов

Само за три години направихме така, че когато се изказваме, да има какво да покажем и да не ни е срам от нищо.

Димитровград отсече: Да живее другарят Димитров!

Огромният 40-метров бронзов паметник на комунистическия вожд Георги Димитров ще бъде издигнат отново в центъра на Димитровград, реши на редовното си заседание местният общински съвет.

Скандал в СОС – защо от БСП казаха имената на болни от СПИН деца

Столичната община ще сезира прокуратурата за действията на общинския съветник от БСП Калоян Паргов, който изнесе имената на деца, болни от СПИН, в дом "Асен Златаров", съобщи зам.-кметът Албена Атанасова.

Митничарят Фози и крупен бизнесмен "изпушиха" в акция "Цигараджии"

Операция "Цигараджии", реализирана в София и Варна, разби организирана престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на цигари.

Все повече българи готови да работят и живеят с цигани

Българските цигани се справят със социалната интеграция в Испания, и особено в Италия, значително по-добре от румънските. Това показва международно изследване за България, Италия, Испания, „Между социалното включено и миграцията", представено в информационния център на ЕК в София.

Гръцките фирми в България се увеличават със 72%, румънските - с близо 50%

Компаниите с изцяло гръцки капитал в България са се увеличили през 2011 г. със 72%, а румънските - с 50 на сто, съобщи Националната агенция за приходите (НАП) като се позова на данните от декларациите за облагане с корпоративни данъци.

Готвене, чистене, мир и любов и мъжът е щастлив

Европейско изследване, публикувано от университета в Кембридж, показа, че мъжете всъщност обичат да участват в домакинската работа, съобщи в. "Дейли мейл".

ГЕРБ си готви бонус "избори", Фидосова отрича

ГЕРБ готвят поправки в изборното законодателство, с които да се въведе бонус за победителя в парламентарните избори, съобщава „24 часа”. Това ще стане при условие, че победителят води пред втория с 5 и нагоре процента.

Разбиха група, крала гориво от железниците

Организираната престъпна група за кражба на горива от железниците е разбита при операция, проведена от служители на отдел "Транспортна полиция", съобщи МВР.

Софиянци без топла вода? Абсурд, зарече се Фандъкова

Абсурд е столичани да останат без топла вода, заяви пред БНТ кметът на София Йорданка Фандъкова по повод заплахата на "Булгаргаз", че ще спре доставаката на газ за "Топлофикация-София", ако не преведе дължимите суми.

Държавата плаща над 3 млн. заради прокурорски грешки

Общо над 3 млн. лева обезщетения плаща всяка година държавата заради прокурорски грешки и незаконно обвинени българи, които в последствие са осъдили прокуратурата по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди.

Един лекар у нас лекува 258 българи

На един лекар у нас се е падало да обслужва 258 души през 2011 г., сочат данни на националната статистика. На един специалист по дентална медицина пък са се падали 1 100 българи.

Гей парад разрешен, пушенето забранено! Кое е по-вредно?

Огромен билборд с надпис "Гей парад разрешен, пушенето забранено! Кое е по-вредно за нацията?" отново възпламени страстите само 3 дни преди поредното издание на "София прайд". Огромният плакат е дело на ВМРО-НИЕ и бе поставен в Пловдив.

Над половината българи живеят в лишения

Повече от половината българи търпят материални лишения. Tова е над 3 пъти повече от средното в Европейския съюз и поставя страната ни начело по този показател.

bTV призна: Сгрешихме!

Допуснахме грешки в отразяването на протестите, се казва в официално изявление на bTV , публикувано на сайта на медията.

ГЕРБ се отказа Цветанов да бъде шеф на предизборния щаб

ГЕРБ ще предложи министри, вицепремиери и премиер на страната да не могат да бъдат шефове на предизборни щабове.

Разследват производители на олио за съмнения за картел

Комисията за защита на конкуренцията започва да разследва трите маслопреработвателни компании „Бисер Олива“ АД, „Звезда“ АД и „Калиакра“ АД за евентуално съглашение при определянето на цените на олиото през 2010 г., когато беше отбелязано рязко поскъпване на пазара, съобщиха от комисията.

Родители поискаха задължителни часове по религия

Религията да стане задължителен учебен предмет и да се изучава два часа седмично в училище, поискаха представители на два инициативни родителски комитета.

Мистър България сгащен ведно с Хамстера?

По непотвърдени данни Мистър България 2003 Мирослав Йончев е единият от арестуваните при акцията на ГДБОП, при която бяха задържани Антон Петров-Хамстера и още един 26-годишен мъж, работещ като охранител.

България да закриля гейовете, зове "Хюман райтс уоч"

Българското правителство има отговорността да защитава хората с хомосексуална и бисексуална ориентация, както и трансексуалните от насилие и от изявления, изпълнени с ненавист и подтикващи към насилие.

Айде Найденов, отивай, отивай, за да не свършат!

Премиерът Бойко Борисов изпрати спешно министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов в парламента, за да проследи развитието на сагата със Закона за горите.

Снимки на бременната Меган Фокс!

Въпреки усилията да скрие от медиите бременността си, Меган Фокс беше щракната по бански на плажа на хавайския остров Кона, а видимо наедрялото й коремче не оставя и грам съмнение, че звездата и съпругът й Брайън Остин Грийн чакат бебе.

Освиркаха Цветелина Янева заради Андреа!

Хора, присъствали зад кулисите на концерта на ТВ „Планета HD" издадоха, че в бекстейджа, Цветелина Янева била доста разстроена от реакцията на феновете, които скандираха името на Андреа, докато тя беше на сцената.

Лидери на ЕС представиха визията си за Европа, но не и решения за кризата

Четиримата основни лидери на Европейския съюз , търсещи начини за излизане от кризата, представиха късно вчера своята представа за бъдещето на Европа, която би им дало повече правомощия, но не и решения за настоящата криза, предаде Би Би Си.

Сирия е в състояние на война, обяви Башар Асад

Сирийският президент Башар Асад заяви, че страната му се намира в състояние на война и нареди на новоназначеното си правителство да не пести усилия, за да постигне победа, докато най-ожесточените боеве в 16-месечния конфликт достигнаха предградията на столицата, предаде Ройтерс.

Като ви гледам, сте за 2, отсича преподавател и гони студенти

Доц. Мариана Цветкова. Снимка: УАСГ Студентско недоволство се надига в Университета по архитектура, строителство и геодезия, след като преподавателка е изгонила част от студентите преди изпит.

Антон Петров – Хамстера е арестуван за подготвяне на тежко престъпление

Антон Петров – Хамстера беше арестуван във вторник вечерта, потвърдиха източници на "Дневник", запознати с акцията. Той беше задържан заедно със шофьора си и двама приближени при спецакция на МВР в автомобила си на бул. "Г.М.Димитров".

Пропускаш коша за боклук, глоба 1 бон

Глобата за хвърлени боклуци на неразрешени места ще бъде до 1000 лв. Това решиха народните представители, които приеха на второ четене текстове от законопроекта за управление на отпадъците.

Викни асансьора, че до втория етаж

Близо половин милион лева струва използването на асансьор до втория етаж в жилищните блокове в София, изчислиха от компания за управление и поддръжка на сгради, цитирана от БТА.

Безпаричието врътва ключа на хосписите

Малкото хосписи в страната са на път да бъдат закрити и така десетки страдащи и умиращи хора може да останат без медицинска грижа в края на живота си. Тревожният сигнал подаде БНТ.

Арестуваха 24-има хакери, сред които и българин

24-има заподозрени хакери са били арестувани по време на международна операция срещу финансовите измами в интернет , базирани на открадната информация от кредитни карти, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Опозиция и управляващи на изборната арена при Плевнелиев

Предстои пореден сблъсък между власт и опозиция за Изборния кодекс. Арената този път ще е при президента Росен Плевнелиев , пише в. "Труд". Държавният глава организира кръгла маса по темата на 27 юни.

СЪВЪРШЕНИЯТ МЕНИДЖМЪНТ

Пчелната майка е съвършен супервайзор . Добрият мениджмънт на пчелното семейство за сега е непостижим за човечеството.

ГЕРБ залага бомби на следващ кабинет, разкри Станишев

Решението на Конституционния съд по промените в Кодекса на труда е сериозна победа за БСП, защото пряко засяга интересите на всички работещи в България.

Меглена Кунева се съмнява, че е подслушвана

Председателят на сдружението "България на гражданите" Меглена Кунева е подала молба в МВР, за да се установи дали срещу нея в момента се използват специални разузнавателни средства /СРС/.

Потвърдено: Бербо и Елена чакат второ бебе!

Димитър Бербатов очаква второ бебе.

Плевнелиев към Европа: Растеж не се помпа само с думи!

Президентът Росен Плевнелиев обяви, че не вярва в растежа, който може да бъде постигнат от днес за утре.

Айде, София, тука ли сте? Гюбеци, плейбек и кютек на Батенберг

Близо 10 000 души се събраха на снощния концерт на звездите на Пайнер на площад Батенберг в столицата, с който се отбеляза втория рожден ден на телевизия Планета HD. Феновете аплодираха своите любимци, които отдавна не бяха излизали пред толкова многобройна публика и видимо бяха развълнувани.