Пропускане към основното съдържание

Девственици в битка за милиардери

28-девствени китайски красавици се класираха на финала на необичайно състезание, в края на което 11 от тях ще получат правото да се омъжат за 11 китайски милиардери
28-девствени китайски красавици се класираха на финала на необичайно състезание, в края на което 11 от тях ще получат правото да се омъжат за 11 китайски милиардери, съобщава АНСА.


Конкурсът се организира от април в град Гуанчжоу от местна фирма за запознанства. 11 местни милиардери поискаха от фирмата да им намери жената на живота им.

Тяхното изискване беше кандидатките да са високи 1,60, да не са си правили никакви естетически корекции, да са на възраст между 18 и 28 години и да са девствени.

Въпреки тези ясно формулирани изисквания в конкурса се явиха 2800 жени на възраст от 18 до 56 години.

От тях бяха отсеяни 300, отговарящи на критериите, които на последващ етап бяха сведени до 28 дами. Победителките ще бъдат обявени през юни.

Предстои в други китайски градове да се организира също такава надпревара.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.