Пропускане към основното съдържание

Избори до дупка в Гърция

Президентът на Гърция Каролос Папуляс ще назначи служебно правителство, което съгласно конституцията на страната ще управлява страната 30 дни до провеждането на нови избори
Президентът на Гърция Каролос Папуляс ще назначи служебно правителство, което съгласно конституцията на страната ще управлява страната 30 дни до провеждането на нови избори. Това съобщи администрацията на гръцкия държавен глава.


Гръцките политици и днес не успяха да се договорят за съставяне на правителство и президентът Папуляс реши да свика предсрочни избори през юни.

Срещата на политическите лидери, на която ще се решава за състава на временното правителство, ще се състои в 13 ч. в сряда, посочва РИА Новости.

Лидерът на социалистическата ПАСОК Евангелос Венизелос заяви, че преговорите за съставяне на правителство са се провалили и "страната отива към нови избори".

Радикалната лява партия СИРИЗА, която на проведените на 6 май парламентарни избори остана втора, според последните социологически проучвания е увеличила подкрепата си и е станала най-популярната партия в страната.

Новината, че преговорите за формиране на ново правителство в Гърция са пропаднали отново, предизвика ново бягство от еврото.

В рамките на десетина минути единната валута пропадна от 1,2850 до 1,2770 долара за евро.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност