Пропускане към основното съдържание

Путин със сериозна подкрепа в Екатеринбург

Близо 15 000 души се събраха днес в Екатеринбург (Урал) в подкрепа на връщането на сегашния премиер Владимир Путин в Кремъл, предадоха световните агенции.

Манифестиращите, които пренебрегнаха студа - близо минус 15 градуса по Целзий - носеха плакати, на които можеше да се прочете: "Русия има нужда от силен президент", "Ние сме за стабилно бъдеще", "Ние сме за Владимир Путин". Организаторите на проявата я представиха като движение в защита на трудещите се, което е независимо от руския режим и управляващата партия "Единна Русия".

На 24 декември миналата година между 70 000 и 100 000 души демонстрираха в Москва с искане да бъдат анулирани парламентарните избори и за "Русия без Путин". Опозицията е насрочила и шествие в руската столица на 4 февруари, уточни АФП.

Бившият президент на Русия Михаил Горбачов заяви в опозиционния вестник "Новая газета", чийто собственик е самият той, че Русия се нуждае от "нова демократична партия, силна и способна да поеме инициативата за обновяване на конституцията.

Освен това Горбачов се обяви за организирането на референдум, чийто въпрос, според него, трябва да бъде: "Подкрепяте ли политическа и конституционна реформа, която ще сложи край на авторитаризма и ще гарантира демокрацията?".

Путин, който е премиер на страната от близо четири години, има амбицията да се върне в Кремъл след президентските избори на 4 март. Путин бе принуден да напусне Кремъл през 2008 година, тъй като не можеше да остане след два поредни мандата, както е записано в конституцията.

Силният човек на Русия е големият фаворит в предстоящите президентски избори, отбелязва Франс прес, цитирана от БТА.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност