Пропускане към основното съдържание

Върнаха тайно книжката на Стависки

Книжката на Максим Стависки е върната тайно преди няколко седмици, разкри "Всеки ден" от отлично информиран източник. Спортистът, който преди години в нетрезво състояние предизвика катастрофа с мощния си "Хамър" уби човек и превърна едно красиво момиче в жив труп, отново е зад волана и безчинства с бясна скорост из София.
Шофьорската книжка на Ставински е Била върната напълно законно, уточниха от КАТ. Наказанието на Максим - отнемане на документа за правоуправление на автомобил, е за срок от 4 години. Наскоро срокът е изтекъл и Стависки се явил чинно на повторен изпит, за да вземе нов документ за шофиране.
Само няколко седмици по-късно обаче Максим отново щял да предизвика катастрофа. Стависки едва не убил човек с колата си на 19 август, оплака се столичанка пред седмичника "Супер 19". "Карах по софийския булевард "Никола Въпцаров", отивайки на работа, когато един джип започна да ме засича", разказа софиянката изплашена почти до смърт.
Дамата се опитала да изпревари голямото возило и тогава онзи отвътре натиснал педала, така че тя да не може да мине пред него. Погледнала към шофьора и му дала знак през прозореца, че го моли за път. Едва тогава видяла с кого си има работа и пребледняла - отсреща я гледал, изпълнен с презрение, световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки. След като дамата му дала знак с ръка, той станал още по-безцеремонен и дори започнал да се изпречва на пътя ѝ и да я избутва към мантинелата.
"Това е най-арогантният шофьор, когото съм засичала на пътя, а аз карам вече повече от 15 години! Как е възможно на този човек да му се даде книжка? Дори да е законно, е неморално - той не си е взел никаква поука и продължава безцеремонно да шофира", оплака се жената.

Източник news.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност