Пропускане към основното съдържание

Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".
Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.
За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.
Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.
Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.
"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.
Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.
Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.
Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.
"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.