Пропускане към основното съдържание

Унищожиха 70 % от билбордовете на РЗС „Ще уволня...”

За последните две нощи в цялата страна са изрязани 70 % от билбордовете на РЗС с основно послание „Ще уволня Бойко Борисов!”, съобщиха от пресцентъра на партията.
От 100 билборда в цялата страна 70 са изрязани, обясни за news.bg лидерът Яне Янев. Той посочи, че на 3 билборда са изрязани надписите „Ще уволня Бойко Борисов!” като лицето на кандидата за президент Атанас Семов е оставено.
Смятам, че извършителите, които имат подстрекатели и защитници, ще продължат и тази вечер да вилнеят”, опасява се още той.
Ако сме правова държава и ако има полиция, която е независима, а не партизирана и не е в услуга само на една партия – ГЕРБ, би следвало тази вечер пътна полиция да предприеме съответните мерки”, коментира още Янев.
Той обясни, че на места по билбордовете си личи, че конците висят и са срязани. „Фирмата, от която сме ги наели, ни е дала информация къде точно са махнати билбордовете”, посочи Яне Янев.
Той не пожела да разкрие повече информация и посочи, че това ще стане утре на извънредна пресконференция в Благоевград.

Припомняме, билбордове с надпис: "Ще уволня Бойко Борисов"се появиха за първи път в София в началото на юли месец тази година. Известно време обаче за столичани бешемистерия кой е авторът на заплашителното послание.
В деня на рождението на Апостола Васил Левски кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов публично се закани: „Ще уволня Бойко Борисов". Така мистерията около тайнствените билбордове и интернет сайта беше разкрита.

Източник news.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.