Пропускане към основното съдържание

Сензация! Васил Михайлов бил истинският баща на Дарина Павлова

Дарина е била осиновена от казанлъшко семейство

Тайната разкрива „Всеки ден”, като се позовава на близък приятел на осиновителя Калчо. Той и Донка се залюбили в завод „Арсенал”, където и двамата били шлосери. Оженили се, били щастливи, но нямали деца. Изведнъж в дома им се появило бебе. За комшиите им нямало съмнение, че детето е осиновено. Донка кръстила момиченцетоДарина на баща си Демир.
В къщата им обаче започнал да се появява млад мъж. Той често гостувал на Калчо и Донка и носел подаръци за детето. Оказало се, че това е самият Васил Михайлов, тогава още никому неизвестен актьор.
Той имал неподходяща връзка с момиче от региона, което родило от него дете. Решили да го оставят за осиновяване, защото по тогавашните норми на извънбрачните деца не гледали с добро око.
Така израсла Дарина в семейството на Калчо и Донка, които й казали, когато станала девойка, че е осиновена.
Ето откъде генетично е наследила Дарина Павлова интереса си към киното и театъра – коментират комшии на семейството в Казанлък. Дарина дори знаела кой е истинският й баща, но нямаме данни да са поддържали връзка в зрелите за дамата години.
Васил Михайлов става много известен след ролята си на капитан Петко Войвода. Актьорът все още не е коментирал в публичното пространство информацията, че Дарина е негова дъщеря.

Източник kliuki.bg

Коментари

  1. ВЕЛИКИЯТ АКТЬОР И ЖЕНКАР-ВАСИЛ МИХАЙЛОВ ! И НА СТАРИ ГОДИНИ НЕ СПИРА ДА КРЪШКА,АМА ИНАЧЕ Е МНОГО ГРИЖОВЕН СЪПРУГ?!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.