Пропускане към основното съдържание

Горещата Имоджен Томас показа на Райън Гигс какво е изпуснал

Горещата Имоджен Томас показа на Райън Гигс какво е изпуснал
Една от многото любовници на звездата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс намери начин да се отърси от напрежението, покрай гръмналия секс скандал около крилото на "червените дяволи".


Имоджен Томас, която бе разкрита като интимна партьорка на уелсеца, задейства доминото на разкритията, като биг-брадърката косвено е накарала съпругата на Родри Гигс Наташа да признае за 8-годишната си авантюра с футболиста.

Самата Имоджен признава, че в началото е била шокирана, когато е разбрала за отношенията на Райън със съпругата на брат му Наташа, но днес тя е решена повече да не си ляга с бързоногото крило. 

28-годишната хубавица прибегна до едно от своите хобита - да си свали дрехите, като явно по този начин тя успява да се отърси от тежестта на общественото мнение на Острова.

Имоджен, за която се смяташе, че участва "само" в любовен четириъгълник, включващ нея, Стейси, Наташа и Райън Гигс, се оказа, че е част от истински "пентагон", тъй като Наташа Гигс признава пред таблоидите, че непозната жена й звъннала преди време, задавайки й неудобния въпрос "И ти ли като мен спиш с Райън"...

Очевидно чашата на търпението за Имоджен вече е преляла. Тя признава, че е "наводнила къщата от рев", но сега отсича: "Няма да се срещам с Райън. Никога повече". Остава да разберем дали подобно на Наташа Имоджен вече не е пристрастена към молбите на уелсеца за среща.

Привлекателната мъжемелачка Томас, която преди време беше свързвана с креватни приключения и с други футболисти, явно си паднала по Гигс, който очевидно знае как да печели почитатели на стадиона. И извън него.


Имоджен се разголи за списание "Нътс магазин", в което показва, че е оставила зад гърба си наранената си от Райън чест. А на читателите на списанието бившата Мис Уелс показва, че "Гигси" е изпуснал много, лишавайки се от нейните ласки.

Източник gol.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.