Пропускане към основното съдържание

Не съм получил нищо от Бисеров, кълне се Румен Христов

Нищо не съм получил от Христо Бисеров за разлика от други хора от дясното пространство.
Това заяви пред Нова телевизия синият кандидат-президент Румен Христов по повод на обвиненията срещу него, че е кандидатът на ДПС на предстоящия вот за държавен глава.
Той опроверга твърденията на евродепутата Надежда Нейнски, че изборът му е бил ясен отдавна.
В СДС до последно се обсъждали 5 кандидатури, включително и тази на Нейнски.
Христов съобщи, че тя го поздравила след избора и обещала да помогне в кампанията с каквото може.
По повод написаното в личния й сайт синият кандидат за президент каза, че уважава мнението й, но манипулация на избора не е имало.
Румен Христов обеща, че няма да влиза в скрити договорки с други партии. Той обаче поясни, че ако други формации решат да го подкрепят, няма да има нищо против.

Още по темата

За Румен Христов изборите през интернет не са добър вариант, защото може да има много манипулации.
На въпрос дали така няма да се види, че силната подкрепа за него е в района на Кърджали, той заяви, че не очаква подобно нещо, тъй като структурите на СДС не са добре развити там.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.