Пропускане към основното съдържание

Жена съди съпруга си, лишавал я от секс

Жена от Обединените арабски емирства съди съпруга си за 12 милиона долара за това, че не е изпълнявал съпружеските си задължения и по този начин й е причинил психически страдания. 

Пред съда жената казала, че съпругът й не е спал с нея през първите четири месеца от брака им през 2008 г., след което открила, че той има проблеми с потентността. 

Тя обвинила съпруга си, че не задоволява нуждите й.

„Поради консервативните ценности на арабския свят и положението на жената в това общество не реагирах и се опитах да се приспособя към ситуацията, молейки се на Бог да оправи нещата“, каза ищцата.

Жената, чиято националност не е известна, иска да получи 12,25 милиона долара обезщетение. Тя твърди, че съпругът й я е накарал да напусне работа и й е отнел всички накити. 

Делото се гледа в съда в Дубай, то все още не е приключило.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.