Пропускане към основното съдържание

Само за жени: Трите капана на раздялата

Не се опитвайте да спасите нещо, което вече го няма, съветва психоложката Жанел Харис преживяващите любовна раздяла. 

В света на романтиката това означава отново да извършите грях. В истинския свят това се нарича лошо решение и загуба на време, казва тя. 

Хората не се променят за една нощ, а лошите навици, които са ви пречили, със сигурност няма да се променят с магическа пръчица.
 
Той няма изведнъж да започне да се облича по-добре, няма да стане кавалер и затова няма смисъл да се надявате, че ще стане по-добре, казва Харис.

Тя разкрива кои са трите капана, в които можем да попаднем след раздяла. 

1.Преструвайте се, че нямате номера му

Достатъчно е, че имате номера му в главата си, затова го изтрийте от телефона си. Ако не направите това, все ще се изкушавате отново да му се обадите и да обсъждате въпроси, на които всъщност не искате да получите отговор. Това само ще ви обиди и много вероятно ще ви натъжи, обяснява Харис.

2.Сексът за сдобряване е клопка!

Макар че хормоните ви бушуват след скъсването, сексът с бившия партньор е безсмислен, защото само ще си изгубите времето, а след това и много нерви. Такъв секс често завършва с неприятни разговори, които не са ви нужни нито на вас, нито на партньора ви. Затова на всяка цена зарежете това. 

3.Вместо да сте тъжна, постарайте се да блеснете

Няма по-добро отмъщение от това да блеснете с пълна сила пред бившия си.
 
Извадете предизвикателните дрехи от гардероба, направете си прическа и маникюр, гримирайте се и бъдете предизвикателна.
 
Не допускайте да ви личи, че раздялата ви е извадила от релсите, защото това само ще подсили егото му. 

Вкъщи може да се разхождате по анцунг и да плачете, колкото искате, но на улицата трябва да сте като звезда.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.