Пропускане към основното съдържание

Сидеров удивен от идейната криза

Удивен съм от идейната безпътица и идейната криза, която настъпи в политиката в България, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод на началото на новата сесия на парламента. Той отбеляза, че все пак идейната криза не е само в България, но и в целия развит свят, предаде БТА.
В България 20 години след началото на демокрацията няма политическа идеология, коментира лидерът на "Атака".
Това, което се нарича левица, в момента се представя изключително зле - няма идеи, няма алтернатива, няма какво да предложи дори на своята аудитория, посочи Сидеров. Лидерът на левицата говори като избирател на ГЕРБ - "Обещахте това, но не го изпълнихте", отбеляза той. Идеологията на останките от десницата, която в началото на прехода беше много величествена и обещаваща политическа сила, се свежда до "Не на АЕЦ "Белене", каза Волен Сидеров.
Според него лявото и дясното са се променили и са се заличили и в световен мащаб. Класическите идеологии претърпяха неуспех, има срив на идеи сред западните лидери, смята лидерът на "Атака". 

Той каза, че финансовата криза, която в момента преживяваме, е предизвикана от дерегулацията на финансовите пазари през 80-те години и за това пишат вече много известни анализатори. Явно в България никой не иска да чете, дори тези отдясно с претенции в икономическата област, заяви Сидеров. 

Дават се стотици милиарди да се спасяват държави заради финансовата криза, а всъщност стотиците милиарди отиват в банките, които бяха причинители на кризата, заяви той. Когато "Атака" повдигна въпроса за регулация на банковите лихви, скочихабанкери с месечна заплата от 200 хиляди лева и казаха, че това е комунизъм, заяви Сидеров. Точно комунисти и партийни секретари, станали след това банкери, не позволиха на представителите на патриотичната националистическа консервативна партия "Атака", които единствено имат идеология в момента, да предложим нещо, което го иска народът, допълни той.
И в следващата парламентарна сесия "Атака" ще прави това, за което сме полагали клетва - ще работим за интересите на народа и ще разобличаваме всеки, независимо дали управляващ или опозиция, ако той нарушава интересите на народа, декларира в заключение Волен Сидеров.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност