Пропускане към основното съдържание

Днес РЗС решава. Ще се оттегли ли Яне?

Днес ще се проведе заседание на Управителния съвет на РЗС. УС ще заседава в разширен формат с над 200 председатели на общински организации на РЗС.
Ще бъдат обсъдени оставките на лидера на партия Ред, законност и справедливост Яне Янев и заместникът му Атанас Семов, като е твърде вероятно те да не бъдат приети.
Според устава председател на партията може да бъде избран само на конгреса на партията, който се свиква веднъж на две години от Управителния съвет. Извънреден конгрес може да бъде свикан при необходимост по искане на две трети от областните ръководства, заявено в писмен вид пред УС.
Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев и зам.-председателят на партията Атанас Семов подадоха оставки на 4 февруари.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.