Пропускане към основното съдържание

Станишев щастлив! Усеща връзка с бъдещето си дете

"Вече усещам връзка с това живо същество, което се развива". Така бившият премиер Сергей Станишев коментира новината, че ще става баща.
"То реагира и на гласа ми, и на музиката, която му подбирам. Това е невероятно усещане", заяви Станишев пред bTV.
Според лидера на БСП това е много вълнуващо. "Това е цял свят от нови чувства, от нови емоции и към жената, която е до мен, и към бъдещото дете, и към нейните деца".
По думите му децата имат силна привързаност към собствения им баща, което е естествено и нормално, но Станишев иска да могат да разчитат и на него.
Лидерът на социалистите Сергей Станишев чака дете от PR специалистката Моника Йосифова. За любимата му това ще е трето дете - Моника вече има две деца от банкера Венцислав Йосифов.
Станишев се радва, че изведнъж се е сдобил с голямо семейство. Той още не знае обаче колко струва един памперс. "Предстои да науча", смее се лидерът на БСП.
"Божа работа е кога ще се роди детето. Едно бебе си има свой живот и решава кога ще се роди. Това е извън всякакви планирания. Аз се надявам да бъде моята зодия", заяви още Сергей Станишев (бел. ред. Телец).
"Обсъждали сме различни имена, но няма решение още по този въпрос. В крайна сметка сигурно майката решава този въпрос. Иска ми се да е класическа, кратко и ясно, да няма много производни и волни интерпретации". 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.