Пропускане към основното съдържание

Завърналите се: Видяхме ужас

Първата група български граждани, които бяха евакуирани от Либия, пристигна тази нощ в София със самолет на "България еър".
По предварителна информация сънародниците ни на борда трябва да са 110 на брой.
"Видях ужас", бе краткият коментар на медицинската сестра Поля, една от пристигналите със самолета българки пред БТА.
По думите й всички желаещи българи са се прибрали. Жената уточни, че на летището в Триполи е пристигнала с паспорт, но без изходна виза.
Други от нашите сънародници бяха доста по-спокойни.
"В Либия положението се оправя и всичко ще бъде наред след три-четири дена сигурно", смята Георги Иванов, който работи по частен контракт в град Мисурата.
"Пристигнах до Триполи със собствена кола, няма проблеми по пътя през деня, през нощта е опасно", уточни той и бе категоричен, че щом нещата се нормализират ще се върне отново в Либия.
На този етап още много българи се намират в Джамахирията, като повечето са предпочели да не пътуват, защото не са имали информация за ситуацията в района на столицата.
Тази сутрин в София се очаква да кацне и правителственият "Еърбъс", в който има предимно майки и деца, съобщава БНР.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност