Пропускане към основното съдържание

Благой е като икона в очите на Лияна!


Скандалният футболист Благой Георгиев, който преди време заряза половинката си Христина и отиде в обятията на Лияна е мислен за “света вода не напита”.
Тя го определя като “чист човек”, който е така дългоочакваният и бленуван мъж в живота на иконата. За нея Благой е перфектният любим, излязъл изпод страниците на приказна книга.

Той е човекът, който е: “искрен”; “признава чувствата си”; “радва се на живота”; “съхранил детето в себе си”; “не лъже”, въобще нашето момче е “ток и жица” или иначе казано, няма грешка по нито един параграф, а само светците от иконите са безгрешни.

И както иконите се намират в църквата, Лияна също скоро ще поеме по пътя към тях, за да мине под венчилото със своя Благо и да го оплете като лиАна.


Източник kliuki.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.